вторник, 12 ноября 2013 г.

Акція "Посади своє дерево"

9 листопада 2013 року у нас в школі пройшла 
Акція "Посади своє дерево ",
 яка була присвячена двум подіям пов'язаних між собою минулим, сучасним та майбутнім. Козачата нашої школи з керівником Бахтерєвою Т. М. висадили "Садок вишневий..." з саджанців, які передала моя хрещена з Черкащини. Ця подія присвячена  200-річчю народження Т.Г.Шевченка та Дню української писемності та мови. Інші учні з вчителями також посадили Парк демократії з дубів, лип, берізок, каштанів, калини, бамбука. Ось вам минуле, сучасне і майбутнє, яке залежить від того, як наші учні будуть доглядати за своїми деревами. На святі були присутні та прийняли активну участь ветерани школи, випускники, батьки та представники Фонду подяки, які теж посадили свої дерева.







9 листопада оголошено Днем української писемності та мови. Засновано  ще у 1917 році на честь преподобного Нестора - літописця, який став достойним послідовником творців словянської писемності Кирила та Мефодія.

2 комментария:

  1. Запрошуємо прийняти участь у трудовій акції "Посади своє дерево", яка присвячена 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченко тп Дню української писемності, 9 листопада 2013 року о 10.00 у Мелітопольській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 23.

    ОтветитьУдалить
  2. http://melschool23.blogspot.com/2013/11/blog-post_9.html#more

    ОтветитьУдалить