пятница, 25 октября 2013 г.

МЕЛІТОПОЛЬ – БОЙОВИЙ


ЗВІТ ПРО
ПРОВЕДЕННЯ ТЕМАТИЧНОГО ТИЖНЯ
«МЕЛІТОПОЛЬ – БОЙОВИЙ»,
ПРИСВЯЧЕНОГО 70-Й РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА
 ВІД НІМЕЦЬКО – ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ
На виконання наказу міськуо від 14.10.2013р. № 689 «Про відзначення 70-ї річниці визволення м. Мелітополя від фашистських загарбників»,  річного плану роботи школи на 2013 – 2014 н.р., з метою вшанування подвигу героїв-фронтовиків і працівників тилу, пам’яті загиблих під час визволення м. Мелітополя від німецько – фашистських загарбників та посилення військово-патріотичного виховання підростаючого покоління, турботи про ветеранів і вдів загиблих воїнів, виховання у молодого покоління почуття патріотизму у Мелітопольській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 23 було організовано та проведено заходи в рамках тематичного тижня «Мелітополь – бойовий» з 15.10.2013р. по 25.10.2013р.:
1.    Організовано роботу вітальної пошти для мешканців мікрорайону та ветеранів школи (5-11 класи, профспілковий комітет)
2.    Організовано проведення благодійної допомоги «Турбота» - надання адресної допомоги ветеранам та учасникам бойових дій (14 чол., 8-11 класи)
3.    Організовано тематичну виставку експозицій та дитячих робіт «Пам’ятаємо!», «Листи з фронту» (1-11 класи),                      
4.    Участь у мітингу пам’яті біля могили Штевнєва (8-11 класи), організація почесної варти (10 клас), літературні читання та покладання квітів (1-4 класи)                                                                         
5.    Покладання квітів до меморіального комплексу «Братське кладовище»,  участь у факельній ході та вечорі – реквіємі на Братському кладовище.
6.    Проведено літературно – музичну композицію «Визволення міста Мелітополя – 70 років потому…» (5-11 класи)                       
7.    Здійснено тематичну екскурсію – подорож до Пришибських висот (7,8,9 класи)
8.    Участь у міському конкурсі на кращий твір, присвячений 70 річчю визволення міста, на конкурс надано 7 робіт, переможцями стали Стовба Ірина (9 клас), Філоновець Наталія (10 клас), Деркач Катерина (5 Б клас)                                                                                     
9.    Організовано відвідування тематичних екскурсій до міського краєзнавчого музею (5, 10 класи)
10.Участь у міському  патріотичному КВЕСТІ серед учнів 7 класів.
11.Оформлено тематичну виставку у бібліотеці школи.
12.організовано перегляд документального фільму «Визволення м. Мелітополя»
13.Інформацію про проведені заходи розміщено в мережі Internet на сторінках: http://mel-school23.at.ua/, http://melschool23.blogspot.com/, http://svetlana23lab.blogspot.com/ .

Комментариев нет:

Отправить комментарий